​Rørisolering:
​   Teknisk isolering af forskellige typer rør

Hos Østjysk isolering er jeg specialist inden for teknisk rørisolering, som jeg udfører for kunder i blandt andet Vejle, Horsens, Kolding og Aarhus samt andre omkringliggende områder.

​Isolering af rør inkl. overfladeafslutning

Har du brug for at få udført professionel isolering af rør, er du kommet til det rette firma. Jeg tilbyder teknisk isolering af en række forskellige typer rør, herunder blandt andet:

  • Fjernvarmerør
  • Varmerør
  • Brugtvandsrør
  • Kølerør
  • Tagvandsrør
  • Afløbsrør

Efter rørene er blevet isoleret, så kan jeg tilbyde flere forskellige løsninger til en overfladeafslutning. 

Det vil typisk være Isogeno, pap og lærred, IsoCover og pladekapper. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for mere information herom.

Altid opdateret på regler og standarder

Jeg afslutter med rørmærkning efter kundens behov.​

Desuden holder jeg mig løbende opdateret på regler og standarder inden for teknisk isolering af rør. Derfor henviser vi til DS 452.​

Jeg lægger vægt på kvalitet, tryghed og ansvarlighed, og du kan derfor kun forvente det bedste, når du vælger at lade mig stå for isoleringsarbejdet.

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på rørisolering

Har du nogle spørgsmål til mine arbejdsområder eller priser? Eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig.

Vi tilbyder teknisk isolering af rør til konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din rørisolering vil komme til at koste dig. 

Jeg kan kontaktes på telefon 29 27 25 10 og på e-mail info@oestjyskisolering.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk