Isolering af ventilationsrør
​                     En energibesparende løsning

​Er dine ventilationsrør isoleret ordentligt? Hvis ikke – så kan det godt betale sig, at du får det gjort. Det giver nemlig flere fordele såsom markante besparelser på din varmeregning. 

Jeg tilbyder isolering af ventilationsrør hos alle kunder i og omkring Aarhus, Horsens, Vejle og Kolding, men kommer også gerne i det øvrige Jylland.

Hos Østjysk Isolering udføres alt indenfor både bygningsisolering og teknisk isolering. Uanset om du ønsker isolering af rør mod varmetab, støj, brand eller f.eks. isolering af din ventilation, så har jeg med mine mere end 15 år i branchen den rette erfaring og viden og kan løse opgaven effektivt og tilfredsstillende.

Opnå mærkbare besparelser ved ventilationsisolering

Der følger flere fordele med, når man får foretaget isolering af rør til ventilation. Det er først og fremmest vigtigt, hvis du ønsker at undgå kondensdannelse, hvilket kan føre til diverse skader på loft og andre steder.

​Derudover er det med til at bevare den rette temperatur i ventilationsluften, som bliver mere stabil, hvis der er isoleret korrekt.

Isolering af ventilationsrør er desuden vejen til mærkbare besparelser på dit energiforbrug samt dit CO2-udslip. Det gælder, uanset om der er tale om en stor eller lille virksomhed, og også selvom ventilationsanlæggene er af nyere dato. 

​Kontakt mig for et tilbud på ventilationsisolering

​Jeg varetager både store og små opgaver indenfor ventilationsisolering, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for kompetent hjælp.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med professionelle løsninger på isolering af ventilationskanaler – og tilmed til attraktive priser.

Jeg starter altid med at undersøge ventilationen grundigt, så jeg kan finde de steder, hvor du kan spare penge indenfor isolering af ventilation.

Jeg kan kontaktes på telefon 29 27 25 10 eller på info@oestjyskisolering.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk