Isolering af ventilationsrør tilbydes lige her

Er dine ventilationsrør isoleret ordentligt? Hvis ikke – så kan det godt betale sig, at du får det gjort. Det giver nemlig flere fordele såsom markante besparelser på din varmeregning. Jeg tilbyder isolering af ventilationsrør hos alle kunder i og omkring Vejle, Horsens og Kolding, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hos Østjysk Isolering udføres alt inden for både bygningsisolering og teknisk isolering. Uanset om du ønsker isolering mod varmetab, støj, brand eller noget andet, så har jeg den rette erfaring og viden og kan løse opgaven effektivt og tilfredsstillende. Jeg varetager både store og små opgaver inden for isolering til ventilationsrør, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for kompetent hjælp.

Opnå mærkbare besparelser ved isolering af ventilationsrør

Der følger flere fordele med, når man får foretaget isolering af rør til ventilation. Det er først og fremmest vigtigt, hvis du ønsker at undgå kondensdannelse, hvilket kan føre til diverse skader på loft og andre steder. Derudover er det med til at bevare den rette temperatur i ventilationsluften, som bliver mere stabil, hvis der er isoleret korrekt.

Isolering af ventilationsrør er desuden vejen til mærkbare besparelser på dit energiforbrug samt dit CO2-udslip. Det gælder, uanset om der er tale om en stor eller lille virksomhed, og også selvom ventilationsanlæggene er af nyere dato. Jeg starter altid med at undersøge ventilationen grundigt, så jeg kan finde de steder, hvor du kan spare penge ved hjælp af mere optimale løsninger. 

Kontakt mig for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med professionelle løsninger og attraktive priser.

Jeg kan kontaktes på telefon 29 27 25 10 eller på info@oestjyskisolering.dk, så hører du fra mig hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk