​Professionel brandisolering - til din sikkerhed

Hos Østjysk Isolering har jeg mere end 15 års erfaring som isolatør med brandisolering og brandtætning. Jeg udfører primært opgaver for offentlige institutioner, private virksomheder og boligselskaber.

Vil du gerne have de bedste sikkerhedsforhold, hvis der skulle opstå brand? Så er det mig, du skal have fat i. Mine kunder kommer som oftest fra Kolding, Vejle, Aarhus, Horsens og omegn. Derudover kører jeg i hele Jylland, både for private og erhverv.

Derfor skal du have brandisolering

En effektiv brandsikring med isolering og tætninger giver dig den optimale sikkerhed, hvis der skulle opstå brand. Brandisolering kan bl.a. lægges omkring ventilationskanaler, rørsystemer og stålbjælker, mens brandtætninger kan foretages, hvor rør, kabelbakker og ledninger går igennem vægge og gulve. 

Man kan få forskellige typer brandisolering af stål, som er med til at stoppe spredningen af røg og flammer, hvis der opstår brand.

Når du vælger mig til at udføre din brandisolering, får du:

  • Grundig rådgivning
  • Professionel og kvalitetssikret brandisolering
  • Arbejde udført med anerkendte og gennemtestede materialer
  • Brandisolering, brandtætning og brandlukning, der overholder krav om brand- og røgspredning

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Mine priser varierer naturligvis afhængigt af opgavens omfang. Kunne du tænke dig en konkret pris på netop din opgave, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes på telefon 29 27 25 10 og på e-mail info@oestjyskisolering.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk