Brandlukning og isolering​

Østjysk Isolering har som isolatør, i mange år arbejdet med brandisolering og brandtætninger for offentlige institutioner, private virksomheder og boligselskaber.

En effektiv brandsikring med isolering og tætninger giver jer den optimale sikkerhed, hvis der skulle opstå brand. Brandisolering kan bl.a. lægges omkring ventilationskanaler, rørsystemer og stålbjælker, mens brandtætninger kan foretages, hvor rør, kabelbakker og ledninger går igennem vægge og gulve.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgave, og vi går gerne jeres installationer igennem for at sikre, at de overholder kravene til brandsikring.​

Østjysk Isolering tilbyder en professionel og kvalitetssikret brandisolering.Vi udfører brandisolering, brandtætninger og brandlukninger, så de overholder bygningsreglementets krav om brand- og røgspredning.

Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer. Før vi opsætter brandisolering, giver vi en grundig rådgivning om, hvordan de konkrete konstruktioner mest effektivt bliver brandsikret, så I får mulighed for at vælge den optimale sikkerhed.

Kontakt os for at høre mere om effektiv og sikker brandisolering.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk