Om Østjysk Isolering​

Østjysk Isolering udfører alt inden for bygningsisolering og teknisk isolering. Hvad enten det gælder isolering mod varmetab, støjisolering, brandbeskyttelse eller andre former for isolering, så har vi den viden og erfaring, der skal til for at løse opgaven effektivt og tilfredsstillende.

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed for, at isoleringen har en optimal virkning. En lang række virksomheder og boligforeninger nyder allerede godt af vores professionelle isoleringsløsninger i dag. Vil I blive en del af dem, gennemgår vi gerne jeres bygning og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Østjysk Isolering har mange års erfaring inden for alle former for isoleringsprojekter, og vi kan tilbyde en effektiv isolering selv på steder, der er svært tilgængelige. Vores kundekreds består af alt fra private husejere og boligforeninger til offentlige institutioner, entreprenører og industrivirksomheder.

Vi lægger vægt på grundig projektstyring og tilbyder professionelle totalløsninger. Alt sammen til glæde for jeres budget. Vores dygtige medarbejdere gennemgår løbende kurser om nye produkter og normer inden for isolering, så vi altid kan udføre isolering på det højeste faglige niveau. Læs mere om vores virksomhed her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på teknisk isolering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet. 

- Forvent kun det bedste

Hvem er jeg?

Østjysk isolering er en lille lokal nystartet virksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed, tryghed og kvalitet. Jeg løser de fleste isolerings opgaver inden for det private og offentlige.

Kontakt

Vardevej 12

7100 Vejle - rutevejledning

Tlf.: 29 27 25 10

E-mail: info@oestjyskisolering.dk